16.12.2013

Labrador yavrularımız



28 Ekim’de evimizde dünyaya gelen birbirinden güzel yavrularımız yeni yuvalarına kavuşmaya hazır. Chocolate ve siyah erkek yavrularımızın yanı sıra chocolate ve bir sarı kızımız var. Bizim gibi çocuklu bir aile için çok uygun bir yandaş arıyorsanız ya da ileride çocuk düşünüyorsanız, bu ırk sizin için muhteşem. Blogumuzda çocukla köpekle ilgili birçok bilgi bulabilirsiniz. Çocuklarla inanılmaz iyi geçiniyorlar, ki iki küçük oğlumuzdan tecrübelerimiz var. Labradorların sabırları neredeyse sonsuzdur. Bizim Zando bunun en güzel örneğidir sanırım. 

Yeni hayat dostunuzu almaya geldiğinizde bizim çocuklarımız ve Labradorlarımızla da tanışacaksınız, nasıl anlaştıkları görme fırsatınız olacak. 

Sağlık konusunda çok titiziz. Veteriner hekimimizin öngördüğü ve yavrularımıza uyguladığımız standart aşı ve tedavi planı, 3 kere iç parazit tedavisi (2-4-6 haftalıkken) ve 7 haftalıkken ilk karma aşısı içeriyor. Yavrular şuanda 8 haftalık ve sağlık açısından yazdıklarım hepsi yapıldı. 


Yavrularımızı İstanbul dışına göndermeye pek istemiyoruz. Yavruyu evimizden almanızı tercih ederiz. Hem siz bizimle ve evimizi paylaştığımız köpeklerle tanışın hem de biz sizinle. Evimiz Şile/İstanbul. 


İki küçük çocuğum olduğundan dolayı mesajlara hemen cevap vermem bazen mümkün olmayabilir, bunu anlayışla karşılamanızı rica ederim. Bize xlargeaile@gmail.com adresine telefonunuzu gönderirseniz size ilk fırsatta ararız. 


Bebişlerimize çok iyi baktığımız için ve öyle bakılmaları devam edilmesini istediğimiz için ücretli veriyoruz. Ancak normal ücretlerin altında bir ücrete veriyoruz. Yeni sahipleri konusunda seçiciyiz, çünkü bebişlerin sonra yuva değiştirmesini istemiyoruz. Bu nedenle yeni sahiplerin bakabileceklerinden emin olmaya çalışıyoruz, tüm olumlu ve olumsuz bilgileri veriyoruz. Ücreti istediğimiz mama olarak da vermeniz tabi ki mümkündür.