11.09.2013

Şu sosyal paylaşım ağları var ya…

Son günlerde Pinterest ve Instagram’a merak sardım. İtiraf edeyim, bir kaç ay önce Twitter'a giriştiğimde onu kullanmasını öğrenmem birkaç günümü almıştı. Eh, artık o kadar genç değiliz. Gençken anne ve babam hakkında söylediklerimi on yıl sonra Leon ve Luka bizim hakkımızda söylemesin (galiba her halikarda söyleyecekler ama), teknolojiden uzak kalmayalım deyip bu iki ağa da adım attım.

Ne deyim? Pinterest oldukça hoşuma gidiyor. Konulara göre kendin çektiğin veya bir sayfada gördüğün resimleri başkalarla paylaşmak ne hoş bir imkan! Özellikle bahçe ve çocukla ilgili konularda bu çok elverişli bence. Hele alınan linkin kalması daha da iyidir. Sadece resim değil, ilgili yazı okumanın şansı da oluyor. İnstagram işte kendi resimlerimizi paylaşmak için. Özellikle köpeklerimizin resimlerini orada paylaşmaya başladım. Merak edersen, bizi oradan da takip edebilirsin. Hepsinde kullanıcı adımız aynı: xlargeaile

1 yorum:

  1. Supersin..Ben Instagramın son politikasından hoşlanmadım..Isterse sizin resimlerinizi paylaşabileceğini ilan etti..Lutfen resim eklerken dikkat etmek lazım..

    YanıtlaSil