3.02.2013

Yorma taktiklerimiz



Tanıdığımız hemen hemen herkes kendi erkek çocuğunu hiperaktif olarak adlandır. Ne diyecektik? Bizimkilerden pek farkı yok aslında. Bazı çocuklar bizim iki afacanımızdan daha sakin bile. Ve karar kıldık: erkek çocuklar öyle ve fiziksel olarak yormak gerek. Ama nasıl?

Yazın Leon ve Luka tüm gün bahçede oynayıp koşuşturuyorlar. Hafta içi ayrıca sabahleyin denize gidiyoruz. Yeterince yorucu diye düşündük ama nerede… Bu yaz bir tane trambolin aldık. Kış olunca bunu evin içine koyduk. Bu alet ve spor işi için bir oda bile ayırdık! Zıpla, hopla, takla at, o odada hepsi mümkün.

Maalesef bu da yetmedi! Kışa ve dolayısıyla eve girdikten birkaç hafta sonra patlamak üzere olan iki enerji topuna benzediler bizim iki oğlumuz. Ve eşim güzel bir fikir ortaya attı parkur yapalım! Artık haftanın  4-5 günü sandalyeler, tabure, bank, dolap, vs. yer değişiyor ve bir atlama pakuru haline geliyor. Başlıyorlar tabureden masaya, masadan sandalyeye, oradan başka sandalyeye, oradan banka dolaba ve üçlü koltuğa atlamaya…

Ama geçen gün bu bile yetmedi. Yerde yastık gördükleri anda dolaptan atlamaya başladılar. Sırada ne var acaba? 



  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder