28.03.2013

K9 Amca



Göktan Eker’i dergi zamanlarımdan tanıyorum. Köpeklerle müthiş projeler geliştiren bir insan. İlk Öğretim Okullarındaki çocuklara köpek sevgisini ve köpek eğitimini kazandırmak için okullara seferberlik ilan ettiğini duyunca hiç şaşırmadım. İşte süper bir proje daha!

Kendisi emekli polis ve bomba eğitimi veren köpek eğitmenidir. Şimdi ise sınıf ortamında köpekler hakkında teorik bilgiler sunmakla kalmıyor, sınıflara sosyal ve eğitime uygun
köpekleri de getiriyor! Bu şekilde gençler daha iyi eğitim görebilir. Bilinçli birer hayvan sever olmalarını hedefleyen Eker, sınıflara barınak ziyaretleri de organize ediyor.

Bununla da kalmıyor! Okul kampusu içerisinde açık eğitim alanı hazırlayıp kondisyon parkuru ve itaat eğitimleri uygulamaları gösteriyor. Bu şekilde hem köpekli sporları tanıtıyor hem de köpeği olan çocuk ve gençlerin kendi köpeklerini eğitebilmelerini sağlıyor. Bunu da ülke çapına taşımaya hedefliyor Göktan Eker. Türkiye genelinde öğrencilerin kulüp olarak katılacakları etkinlikleri organize edip ve orada öğrencilerin faaliyetlerde bulunmaları bu projenin bir sonraki adımıdır. Dediğim, gibi, Göktan Eker’in süper projeleri bitmez! Belki senin çocuğunun gittiği ilk öğretim okulu onu misafir etmekle ilgilenir. Ne dersin?

K9 Amca'ya Facebook sayfasından veya blogundan ulaşmak mümkün.



--------------------
Bizi takip etmenin yolları
Bizi takip etmek isteyenler bunu tabi ki normal veya mobil bloğumuzu sürekli kontrol ederek yapabilir. Ancak bunu yapmadan da yayınlarımızı kaçırmamak mümkün. Bunun için farklı yollar var:
  • Cep telefonundan da bloğumuzu takip edebilirsin. Bunun için işletim sistemine uygun, Google Reader gibi bir okuyucu kullanman gerekiyor. O Reader sayesinde takip etmek istediğin tüm blogları ya da sayfaları kayıt edip yeni bir yayın olunca sana haber verecek.
  • Google+ sayfamızı çevrelerine ekleyebilirsin. 
  • Bloğumuzdaki “Yazılarımız posta kutusuna gelsin” bölümüne e-mail adresiyle kayıt olabilirsin. Posta kutusuna gelen e-mail’deki linke doğrulamak için tıklaman gerektiğini unutma. Ardından her sabah bir önceki günün yayınlarının özetleri ve ilgili linkleri posta kutusuna gelecek.
  • Facebook sayfamızı şuan için takip edebilirsin. Ancak FB çok fazla sınırlama uyguladığı için oradaki sayfamızı çok uzun süre yayında tutmayı düşünmüyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder